

Gedimino Vaškevičiaus ūkis su daug laimingų vištų. Lesinamos natūraliais grūdais, turi erdvų kiemą ir nerūpestingą gyvenimą. Labai tvirtas lukštas ir geltonas trinys.
Kilmės šalis: LIETUVA
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
Velykos Lietuvoje - tai ne tik pavasario ir atgimimo šventė, bet ir tradicinių lietuviškų patiekalų šventė. Straipsnyje aptariama, kaip išlaikyti šias senąsias tradicijas, dekoruoti Velykų stalą ir pasiruošti šventiniam patiekalų gaminimui, nepamirštant šeimos susibūrimų svarbos.
Putpelių kiaušiniai yra maistingi ir universalūs ingredientai, kuriuos galima naudoti įvairiuose patiekaluose. Šiame straipsnyje sužinosite apie jų naudingąsias savybes, kaip pasirinkti kokybiškus kiaušinius ir tinkamai juos virti. Taip pat pateiksime keletą patarimų, kaip serviruoti ir panaudoti kiaušinius skaniuose patiekaluose. Daugiau apie putpelių kiaušinių virimo metodus ir receptus skaitykite mūsų išsamioje apžvalgoje.