Brandintas sūris PASADOBLIS, 200 g

5,80 €

Švelnus, pusiau kietas juodai baltai margas sūris. Sukurtas pasitinkant naujuosius Jaučio metus. Sūrio išvaizda imituoja karvės kailį. „Pasadoblis“ labai tinka šventinei vakarienei, nes yra išskirtinės išvaizdos. Jis puikiai dera prie sauso balto ir raudono vyno. Brandinimo laikotarpis: 2–6 mėn.

Tiekėjas: "SŪRIO DŽIAZAS"

Sūrio Džiazas“ – šeimos sūrinė, įsikūrusi Jurbarko rajone, Girdžių kaime. Čia iš šviežio ir natūralaus karvių pieno gaminami įvairūs pieno produktai, ypatingą dėmesį skiriant brandintiems fermentiniams sūriams

Sūrinė veikia kaip šeimos verslas, kuriame derinamos Italijos, Prancūzijos ir Lietuvos sūrių gamybos tradicijos su kūrybiška improvizacija. Tai leidžia sukurti unikalius sūrius, turinčius savitą skonį ir istoriją.

Misija: „Sūrio Džiazas“ siekia tiekti aukščiausios kokybės, natūralius ir rankų darbo sūrius bei pieno produktus, kurie atitiktų gurmanų lūkesčius ir skatintų sveiką mitybą 

Mūsų krautuvė "SAVAM KIEME"

Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!

  • Adresas:Aguonų g. 11, 03213 Vilnius
  • Telefonas:+37068466010
  • Darbo laikas:
    • I-V:09:00-19:00 h
    • VI:10:00-16:00 h
    • VII:---

Sudėtis: nepasterizuotas karvės PIENAS, pieno rūgšties bakterijos, fermentas, maistinė anglis (klevo medžio pelenai E 153), druska.

Maistinė vertė (100 g produkto): Energinė vertė: 394 kcal; riebalai: 30,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,55 g; angliavandeniai: 1,72 g; laktozės 0,02 g; baltymų 27,97 g; druskos 1,5 g.

Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 °C iki +6 °C temperatūroje. Rekomenduojama suvartoti iki nurodyto tinkamumo termino pabaigos.