

Feta sūris SKVN (Saugoma kilmės vietos nuoroda).
Vasariškos rekomendacijos, kur panaudoti sūrų feta sūrį:
Kilmės šalis: Graikija
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
Sudėtis: Pasterizuotas avies pienas (mažiausiai 70%), pasterizuotas ožkos pienas (30% arba mažiau), druska, mikrobinės kilmės šliužo fermentas, pieno rūgšties fermentacijos bakterijos.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 1122 kJ/ 270 kcal; Riebalai: 22 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,6 g; Angliavandenių: 0,7 g, iš kurių cukrų 0,2 g; Baltymai 17,4 g; Druska: 2,2 g.
Laikyti +2/+7°C temperatūroje.
Kita informacija: Riebalų kiekis sausoje medžiagoje: ne mažiau kaip 43%; drėgnumas: daugiausia 56%.
Jums taip pat gali patikti