Halloumi tipo sūris kepimui, 300 g

6,90 €

(24,00 €/1 kg)

Halloumi sūris, jei dar neteko ragauti, yra nuostabaus skonio kiprietiškas sūris. Jo skonis ir tekstūra primena tiek fetos, tiek mocarelos sūrius. Halloumi yra šiek tiek sūrus ir standus (kartais net girgžda tarp dantų) bei labai sunkiai tirpsta. Dėl to, jis gali būti kuo puikiausiai kepamas ant grotelių ar keptuvėje ir tinkamas daugybei patiekalų ruošti. 

Tiekėjas: "SŪRIO DŽIAZAS"

Kiekis

Sūrio Džiazas“ – šeimos sūrinė, įsikūrusi Jurbarko rajone, Girdžių kaime. Čia iš šviežio ir natūralaus karvių pieno gaminami įvairūs pieno produktai, ypatingą dėmesį skiriant brandintiems fermentiniams sūriams

Sūrinė veikia kaip šeimos verslas, kuriame derinamos Italijos, Prancūzijos ir Lietuvos sūrių gamybos tradicijos su kūrybiška improvizacija. Tai leidžia sukurti unikalius sūrius, turinčius savitą skonį ir istoriją.

Misija: „Sūrio Džiazas“ siekia tiekti aukščiausios kokybės, natūralius ir rankų darbo sūrius bei pieno produktus, kurie atitiktų gurmanų lūkesčius ir skatintų sveiką mitybą 

Mūsų krautuvė "SAVAM KIEME"

Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!

  • Adresas:Aguonų g. 11, 03213 Vilnius
  • Telefonas:+37068466010
  • Darbo laikas:
    • I-V:09:00-19:00 h
    • VI:10:00-16:00 h
    • VII:---

Sudedamosios dalys: karvės PIENAS, pienarūgštės bakterijos, fermentas, prieskoniai (dž. pomidorai, raudona paprika, svogūnai, česnakai, bazilikai, aitrioji paprika, petražolės, raudonėliai, juodieji pipirai).

Maistinė vertė (100 g produkto): Energinė vertė: 374 kcal; riebalai: 30,17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,44 g; angliavandeniai: 1,92 g; laktozės 1,77 g; baltymų 23,7 g; druskos 0,91 g.

Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 °C iki +6 °C temperatūroje. Rekomenduojama suvartoti iki nurodyto tinkamumo termino pabaigos.