

Rankų darbo, tik iš natūralių produktų lazanija. Tokia, kokią pasigamintumėte namuose, kai turite laiko. O kai laiko nėra, yra "ARTIFOODS", šaldytų pusgaminių virtuozai. Įdėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 min. Tiesiog tirpsta burnoje! Labai mėgsta vaikai ir jų tėveliai .. Patogi pakuoti! Lygiai viena porcija.
Tiekėjas: "ARTIFOODS"
„Arti Foods“ yra šeimos verslas, įsikūręs Dobrovolės kaime, netoli Vilniaus. Jie puoselėja iš kartos į kartą perduodamas maisto tradicijas, todėl jų šaldyti patiekalai yra kruopščiai gaminami rankomis, naudojant aukščiausios kokybės ingredientus. Jų tikslas – suteikti galimybę mėgautis naminiu maistu be rūpesčių, nes patiekalus galima paruošti vos per kelias minutes.
„Arti Foods“ asortimentas apima daugiau nei 15 skirtingų tradicinių lietuviškų patiekalų, tokių kaip koldūnai su įvairiais įdarais, čeburėkai, cepelinai, žemaičių blynai, balandėliai, bulviniai blynai, kibinai ir lietiniai. Visi šie patiekalai yra rankų darbo, pagaminti pagal autentiškus receptus, užtikrinant aukštą kokybę ir puikų skonį.
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
Sudėtis: lazanijos lakštai (kietųjų kviečių miltai, kiaušinių tryniai, vanduo, druska), jautienos įdaras (jautienos kumpis, smulkinti pomidorai, pomidorų pasta, morkos, svogūnai, druska, bazilikai, alyvuogių aliejus, juodieji pipirai, vanduo), bešamelio padažas (pienas, kvietiniai miltai, sviestas, druska, muskato riešutas), Džiugo sūris (pasterizuotas pienas, druska, raugas, fermentas).
Energinė vertė: 835 kj / 199 kcal; Riebalai: 9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5 g; Angliavandeniai: 21,3 g, iš kurių cukrų 2 g; baltymai 9,4 g; druska 0,2 g.
Laikymo sąlygos: Laikyti šaldiklyje, esant temperatūrai ne aukštesnei nei -18 °C. Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.