

Virtų bulvių cepelinai su mėsa (šaldyti), 4vnt
Nors cepelinus drąsiai galima vadinti kultiniu lietuvišku patiekalu, gana retai juos gaminame namuose. Juo paruošti užima nemažai laiko: bulvių skutimas, virimas, tarkavimas, mėsos ruošimas. Sutikime, kad tam laiko tikrai turi ne kiekvienas, net jei kalbame apie savaitgalius. Vis dėlto, cepelinai su mėsa dažnam primena prieskoniais kvepiančią močiutės virtuvę arba jaukius pietus pas mamą. Taigi, pasimėgaukite jau paruoštais.
Tiekėjas: "ROJAUS OBUOLIAI"
Trumpam užsimerkite ir pajauskite kaip kvepia ką tik mamos iškepti vafliai, koks ryte paruoštų močiutės blynelių skonis ir kokie dangiškai gardūs namų gamybos keksiukai. Šiuos šypseną keliančius skonius ir kvapus iš savo atminties atkūrėme, pagardinome meile ir sudėjome čia, į „Rojaus obuoliai“ asortimentą, kad jais galėtų džiaugtis kiekviena šeima. Ar tai vaikų šventė namuose, ar renginys vaikų darželyje, mes pasirūpinsime viskuo nuo gamybos iki pristatymo. Jums beliks tik mėgautis patiems bei džiaugtis skanaujančiais vaikais. Produkcijoje nenaudojame skonio stipriklių, stabilizatorių ir kitų sveikatai nepalankių priedų, todėl galime užtikrinti aukščiausią kokybę bei natūralų, namus primenantį skonį.
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
Paruošimas: didelį puodą apie 2/3 pripildyti vandens ir užvirinti. Įberti druską ir supilti 2-3 arbatinius šaukštelius bulvių krakmolo ištirpinto nedideliame kiekyje šalto vandens. Kai vanduo vėl pradės virti, sudėti ŠALDYTUS cepelinus. Atsargiai lengvai pasukinėjant puodą užvirinti, kol jie iškils į paviršių. Sumažinti ugnį ir virti 30-40 minučių.
Sudedamosios dalys:
Bulvių masė 75% (virtos bulvės, bulvių krakmolas, KVIETINIAI miltai, KIAUŠINIAI, joduota druska);
Įdaras 25% (malta kiaulienos mėsa (90%), svogūnai, morkos, prieskoniai, joduota druska).
Maistinė vertė (100 g/ml )
Energinė vertė – 138,76 Kcal
Riebalai – 2,08g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 0,76g.
Angliavandeniai – 22,24g.
iš jų cukrų – 0,47g.
Baltymai – 7,77g.
Druska – 0,42g.
Skaidulinių medžiagų – 1,49g.
Jums taip pat gali patikti