

Pagrindinis išskirtinumas - mung pupelės nesukelia pilvo pūtimo. Jos pasižymį mineralų ir vitaminų gausa. Puikiai atstotų mėsą.
Mung pupelės yra labai maistingos, gerai virškinamos, ir nesukelia pilvo pūtimo. Jose daug baltymų, maistinių skaidulų bei vitamino B1, magnio, kalio, geležies ir vario. Daigintų pupelių skonis primena šviežius, žalius žirnelius. Puikiai tinka dėti į įvairias salotas, sriubas, padažus ar mėgautis vienomis.
Paruošimas: perplauti ir virti sultinyje ar vandenyje santykiu 1:3 apie 30-60 min.
Tiekėjas: "Du medu"
UAB „Du Medu“ – nedidelė šeimos kepykla, įkurta 2007 metais Purvininkų kaime, Prienų rajone.
Įmonė specializuojasi ekologiškų produktų gamyboje, siūlydama bemielę naminę duoną, kepamą su natūraliu raugu, sviestainius su natūraliu sviestu, sveikos sudėties sausuolius ir ekologišką šakotį. Vadovas perėmė ilgametes duonos kepimo tradicijas iš savo tėvų – ekologinės žemdirbystės atstovų Reginos ir Jono Račickų. Be kepinių, „Du Medu“ siūlo įvairius ekologiškus grūdus, sėklas, dribsnius, kruopas, džiovintus vaisius, riešutus ir natūralius valiklius.
„Du Medu“ siekia skatinti sveiką mitybą ir užtikrinti, kad vartotojams būtų prieinama kuo didesnė sveikų produktų pasiūla.
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
Kilmės šalis | Indija |
Energinė vertė, kJ / kcal | 1453/347 |
Riebalai, g | 1,15 |
Sočiųjų riebalų rūgščių, g | 0,35 |
Angliavandeniai, g | 46,3 |
Cukrų, g | 6,6 |
Baltymai, g | 23,8 |
Druska, g | 0,063 |
Laikymo sąlygos | +6…+23 °C temperatūroje |
Sudėtis: 1 puodelis džiovintų mung žirnių
1 agurkas, supjaustytas kubeliais
1 nedidelis raudonasis svogūnas, smulkiai supjaustytas
1 raudonoji paprika, supjaustyta kubeliais
1/2 puodelio vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę
1/4 puodelio šviežių kalendrų, susmulkintų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
1 arbatinis šaukštelis malto kumino
Druskos ir pipirų pagal skonį
Instrukcija: