Prekių ženklai

  • AJURVEDINĖ VIRTUVĖ

    AJURVEDINĖ VIRTUVĖ

    Kiekvieną darbo dieną siūlo sveikus vegetarinius pietus, pagamintus iš šviežių, ekologiškų produktų, vadovaujantis ajurvedinės mitybos principais ir taisyklėmis, taip pat organizuoja ajurvedinio/vegetarinio maisto ruošimo pamokėles visiems žmonėms, mylintiems sveiką maistą!

    Maitindamasis pagal Ajurvedos principus, žmogus subalansuos save pagal penkis pirminius elementus (eterį, orą, ugnį, vandenį ir žemę), kartu subalansuos došas ir sukurs savo kūno fiziologijos, jausmų bei proto harmoniją. Šviežias maistas yra pilnas pranos (gyvybės jėgos) ir maistinių medžiagų.

  • AKVAPONA

    AKVAPONA

    UAB „Akvapona“ – lietuviška įmonė, įsikūrusi Vilniaus rajone, specializuojasi afrikinių šamų auginime ir žuvies produktų gamyboje, taikydama modernią akvaponikos technologiją, kuri sujungia žuvininkystę ir augalininkystę uždaroje sistemoje.

    "Akvaponos" žuvų fermoje uždaroje recirkuliacinėje sistemoje auginami šamai plėšikai. Naudojami stačiakampiai ir apskriti žuvies rezervuarai, kuriuose vandens cirkuliacijos greitis siekia 1,5 karto per valandą. Tokiomis sąlygomis, nuolat judant žuvims, šamų mėsa tampa standesne ir mažiau riebi, o tai ypač vertinama rinkoje. Maistą "Akvapona" žuvims sukūrė Olandijos įmonė „Coppens“.

    Pašaras neturi žinduoliu baltymų, neteršia vandens ir yra turtingas Omega-3 dumblių. Maisto sudėtis: baltymai 42–48%, riebalai 13%, ląsteliena 0,9–1,1%, vitaminai (c.u / kg): A – 10, D – 2, E – 200, C – 250. Dėl šios priežasties šamas plėšikas yra skanus, sveikas ir neturi specifinio žuvies kvapo.

  • Aldona Pigagienė

    Aldona Pigagienė

    Aldona Pigagienė yra ūkininkė iš Nedzingės kaimo, Varėnos rajono. Aldonos Pigagienės ūkis, įkurtas 2006 metais, specializuojasi galvijų auginime, pieno produktų gamyboje ir mėsos perdirbime. Ūkyje gaminami įvairūs mėsos gaminiai, tokie kaip dešros ir slėgtainiai, taip pat pieno produktai: sviestas, sūriai, varškė. Visi gaminiai ruošiami iš Lietuvoje užaugintų kiaulių ir galvijų mėsos, naudojant natūralius priedus, tokius kaip česnakai, svogūnai, morkos, džiovintos žolelės ir grybai. Daugelis produktų gaminami pagal senolių receptūras, o 2012 metais vytinta „Močiūtės skilandinė dešra“ buvo apdovanota aukso medaliu parodoje „AgroBalt 2012“. 

    Ūkio misija – puoselėti tradicinius lietuviškus mėsos ir pieno produktų gamybos metodus, užtikrinant aukštą kokybę ir natūralumą. Aldona Pigagienė siekia tiekti vartotojams sveikus ir skanius produktus, pagamintus iš vietinių žaliavų, taip prisidėdama prie Lietuvos kulinarinio paveldo išsaugojimo.

  • AMŠIEJŲ ŪKIS

    AMŠIEJŲ ŪKIS

    „Amšiejų ūkis“ yra šeimos verslas, įsikūręs Varnagirių kaime, Krokialaukio seniūnijoje, Alytaus rajone. Ūkis specializuojasi daržovių auginime, ypač raugintų produktų gamyboje, tokių kaip raugintos paprikos ir kopūstai su krienais. Jų produkcija pasižymi natūralumu ir aukšta kokybe, nes daržovės auginamos pačių ūkyje.

    „Amšiejų ūkis“ siekia tiekti vartotojams šviežias ir natūralias daržoves bei raugintus produktus, puoselėdamas tradicinius auginimo ir perdirbimo metodus. Jų tikslas – skatinti sveiką mitybą ir palaikyti ryšį su vietos bendruomene, tiekiant aukštos kokybės produktus tiesiai iš ūkio.

  • ARTI foods

    ARTI foods

    „Arti Foods“ yra šeimos verslas, įsikūręs Dobrovolės kaime, netoli Vilniaus. Jie puoselėja iš kartos į kartą perduodamas maisto tradicijas, todėl jų šaldyti patiekalai yra kruopščiai gaminami rankomis, naudojant aukščiausios kokybės ingredientus. Jų tikslas – suteikti galimybę mėgautis naminiu maistu be rūpesčių, nes patiekalus galima paruošti vos per kelias minutes. 

    „Arti Foods“ asortimentas apima daugiau nei 15 skirtingų tradicinių lietuviškų patiekalų, tokių kaip koldūnai su įvairiais įdarais, čeburėkai, cepelinai, žemaičių blynai, balandėliai, bulviniai blynai, kibinai ir lietiniai. Visi šie patiekalai yra rankų darbo, pagaminti pagal autentiškus receptus, užtikrinant aukštą kokybę ir puikų skonį.

  • AVININKO ŪKIS

    AVININKO ŪKIS

    Kooperatyvas „Avininkas“ buvo įkurtas siekiant suvienyti pažangius šalies avių augintojus ir užtikrinti jų produkcijos realizaciją. Jie išsinuomojo veterinarinius reikalavimus atitinkančią skerdyklą Molėtų rajone, Inturkės kaime, ir siekia tiekti aukštos kokybės lietuvišką ėrieną tiesiogiai vartotojams, aplenkiant tarpininkus. Kooperatyvo misija – gerinti šalyje laikomų avių bandų genetinę vertę ir gaminamos produkcijos kokybę, taip pat padėti ūkininkams efektyviau pasiekti rinką.

  • AVIS ANT RATŲ

    AVIS ANT RATŲ

    „Avis ant ratų“ – tai šeimos ūkis Lietuvoje, specializuojantis aukščiausios kokybės šviežios avienos ir ėrienos gamyboje. Ūkis siūlo įvairius ėrienos gaminius, tokius kaip šonkauliai, kurie yra ypač populiarūs tarp klientų.

    Ūkis taip pat dalyvauja įvairiose iniciatyvose, siekdamas skatinti avienos vartojimą Lietuvoje ir supažindinti vartotojus su šio mėsos produkto privalumais. Jei ieškote aukštos kokybės avienos produktų, „Avis ant ratų“ gali būti puikus pasirinkimas.

  • BALIO MĖSINĖ

    BALIO MĖSINĖ

    Balio mėsinė išskiria ne savo dydžiu, o savita mėsos pateikimo filosofija. Šeimos ir visos giminės tradicijos puoselėjamos iš senų laikų. Tai savitas technologinis procesas, kuris perduodamas iš kartos į kartą. Mes norėjome sukurti puikius aukštos kokybės produktus už prieinamą kainą. Norai tapo realybe, todėl pastaraisiais metais mūsų verslas nuolat auga.

  • BALTUONIŲ KALAKUTAI

    BALTUONIŲ KALAKUTAI

    „Baltuonių kalakutų ūkis“ yra šeimos verslas, įsikūręs Kalniškių kaime, Kretingos rajone. Nuo 1995 metų jie specializuojasi angliškų baltųjų mėsinių kalakutų auginime ir šviežios kalakutienos bei jos pusgaminių prekyboje. 

    Ūkis didžiuojasi tvaria paukštininkystės ekosistema, kurioje kalakutai auginami laisvai, lesinami natūraliais ir kokybiškais pašarais, pagamintais iš pačių ūkyje užaugintų grūdų. Pašaruose nėra chemikalų; jie sudaryti iš kviečių, aliejaus, žirnių, sojos įspaudo arba kukurūzų bei pupų. Ūkyje veikia ir mėsos paruošimo cechas, leidžiantis tiekti itin šviežią kalakutieną tiesiai klientams. 

    „Baltuonių kalakutų ūkis“ siekia užtikrinti, kad jų kalakutai gyventų oriai, laisvai ir sveikai, taip prisidedant prie aukštos kokybės kalakutienos tiekimo vartotojams.

  • BRAVO PASTA

    BRAVO PASTA

    Prieš devynis metus Vilniaus rajone Avižieniuose atidarėme gamyklą, kurioje pradėjome gaminti šviežius makaronus. Vėliau asortimentą papildėme padažais prie makaronų, lazanijomis, itališkais virtiniais su įdarais RAVIOLI ir bulviniais virtiniais GNOCCHI.

    Ko gero pirmieji Lietuvoje atidarėme SAVITARNOS parduotuvę, kurioje galite įsigyti mūsų produkcijos žemesnėmis kainomis VISĄ PARĄ.

    Mes siekiame palengvinti jums maisto gamybos procesą ir džiuginti jus kokybiškais, aukščiausios kokybės BRAVOPASTA produktais!

  • D. Urbonavičiūtės ūkis

    D. Urbonavičiūtės ūkis

    Daivos Urbonavičiūtės putpelių ūkis – šeimos verslas, veikiantis jau daugiau nei 27 metus. Ūkis įsikūręs Matukiškių kaime, Vievio seniūnijoje, Elektrėnų savivaldybėje. Čia auginamos putpelės, iš kurių gaunami švieži putpelių kiaušiniai ir mėsa. 

    Produktai:

    Putpelių kiaušiniai: Švieži, aukštos kokybės kiaušiniai, supakuoti dėžutėse po 12 arba 18 vienetų, taip pat didesnėse pakuotėse po 120 vienetų. 

    Putpelių mėsa: Siūloma šviežia ir marinuota putpelių mėsa, įskaitant krūtinėles, šlauneles, kepenėles, taip pat paruoštus gaminius, tokius kaip troškintos putpelės ir paštetas.

  • DRUSKA MILTAI VANDUO

    DRUSKA MILTAI VANDUO

    „Druska Miltai Vanduo“ – tai Vilniuje įsikūrusi kepykla, garsėjanti savo rankų darbo bemiele raugo duona ir išskirtiniais konditerijos gaminiais. Kepykla turi kelias vietas mieste, įskaitant „Ogmios miestą“ ir Paupio turgų.

    Kepykla didžiuojasi savo bemiele raugo duona, kepama naudojant tik tris ingredientus: druską, miltus ir natūralų raugą. Šis tradicinis kepimo būdas suteikia duonai unikalų skonį ir tekstūrą. Be duonos, kepykla siūlo įvairius konditerijos gaminius, tokius kaip cinamoninės bandelės, šokoladinis braunis bei portugališki pyragėliai „Pasteis de nata“. Taip pat kepykla yra žinoma dėl savo vėlyvųjų pusryčių meniu, kuriuo galima mėgautis kasdien.

    „Druska Miltai Vanduo“ siekia grįžti prie tradicinių maisto gaminimo metodų, naudodama natūralų raugą ir rankų darbą, taip puoselėdama lėto gyvenimo filosofiją. Jų vizija – sukurti erdvę, kurioje stalai būtų užpildyti maistu ir bendravimu visą dieną. 

  • DU MEDU

    DU MEDU

    UAB „Du Medu“ – nedidelė šeimos kepykla, įkurta 2007 metais Purvininkų kaime, Prienų rajone.

    Įmonė specializuojasi ekologiškų produktų gamyboje, siūlydama bemielę naminę duoną, kepamą su natūraliu raugu, sviestainius su natūraliu sviestu, sveikos sudėties sausuolius ir ekologišką šakotį. Vadovas perėmė ilgametes duonos kepimo tradicijas iš savo tėvų – ekologinės žemdirbystės atstovų Reginos ir Jono Račickų. Be kepinių, „Du Medu“ siūlo įvairius ekologiškus grūdus, sėklas, dribsnius, kruopas, džiovintus vaisius, riešutus ir natūralius valiklius.

    „Du Medu“ siekia skatinti sveiką mitybą ir užtikrinti, kad vartotojams būtų prieinama kuo didesnė sveikų produktų pasiūla. 

  • DVARO MĖSA

    DVARO MĖSA

    UAB „Dvaro mėsa“ yra įmonė, įkurta 2016 metų sausio 20 dieną, įsikūrusi adresu Olakalnio g. 25A, Bendrių kaime, Alytaus rajone. 

    Įmonė specializuojasi mėsos gaminių gamyboje, paruošime ir realizavime. „Dvaro mėsa“ siūlo platų asortimentą produktų, tokių kaip šalto ir karšto rūkymo dešros, vytinti gaminiai, sūdyti mėsos produktai bei virti vyniotiniai. Siekiant išsaugoti ir puoselėti senąsias kaimiškas mėsos gamybos tradicijas, visi gaminiai ruošiami autentišku būdu, remiantis natūraliais senoviniais receptais: mėsa rūkoma tikromis alksnio malkomis, sūdoma sausuoju būdu ir kasdien vartoma sūdymo bakuose. 

    „Dvaro mėsos“ tikslas – užtikrinti aukščiausią įmanomą produkto vertę, dirbant sąžiningai ir kokybiškai bei atsižvelgiant į klientų poreikius ir pageidavimus. Nuolat diegiamos naujausios technologijos ir bendradarbiavimas su geriausios kokybės žaliavas tiekiančiomis įmonėmis padeda užtikrinti profesionaliai ir operatyviai vykdomą gamybos procesą

  • FARMERS CIRCLE

    FARMERS CIRCLE

    Šiuolaikiškas ir tvarus ūkis Farmers Circle įsikūręs gamtos apsuptyje, Radiškio kaime, Ukmergės rajone.

    Vienas iš pagrindinių mūsų veiklos principų ūkyje – auginti tik ekologišką produkciją. Tikime, jog tvarumas yra lygus atsakomybei už visus mūsų veiksmus. Darbas su gamta, o ne prieš ją yra mūsų veiklos pagrindas, kuriuo remiamės kasdien.

  • FOOD from LOVE

    FOOD from LOVE

    Įkvėpimas pagaminti savo ghee sviestą gimė namų virtuvėjė iš didelio noro gaminti sveikiau ir iš kokybiškų produktų. Pradėję gilintis į lydyto sviesto gamybos subtilybes, sužinojome, kad yra keletas jo gaminimo būdų, nuo kurių ir priklauso galutinis rezultatas. Taigi pradėjome eksperimentuoti ieškant patraukliausio skonio. Kai jau visi giminės, kaimynai ir artimieji buvo išragavę mūsų gamybos lydytą sviestą, o mes susilaukę daug teigiamų atsiliepimų ir įvertinimų, nusprendėme, savo gaminį pasiūlyti ir platesnei auditorijai.

  • G. Varevičiaus ūkis

    G. Varevičiaus ūkis

    Ūkininko G. Varevičiaus ūkio (Dvarninių km., Ukmergės raj.) laisvai laikomų vištų kaimiški kiaušiniai

    Lesinamos natūraliais grūdais, turi erdvų kiemą ir nerūpestingą gyvenimą.

    A klasė. Min. 530 GRM.

  • GEDIMINO CIJŪNAIČIO SODAI

    GEDIMINO CIJŪNAIČIO SODAI

    Gedimino Cijūnaičio ūkis, dar žinomas kaip „Gedimino sodai“, įsikūręs Orališkių viensėdyje, Joniškio seniūnijoje, Molėtų rajone. Nuo 1991 metų Gediminas Cijūnaitis su šeima ūkininkauja Asvejos regioniniame parke, puoselėdami 4,2 hektarų ūkį, iš kurių 2,5 hektaro skirti sodams ir uogynams. 

    Ūkyje auginamos įvairios uogos, tokios kaip raudonos ir geltonos avietės, gervuogės, šilauogės, vynuogės, aktinidijos, goji, putino bei valgomojo sausmedžio uogos. Taip pat auginama apie 40 skirtingų obuolių veislių, 8 kriaušių, 12 slyvų, 4 vyšnių ir 8 trešnių veislės. Be to, ūkis prekiauja vaismedžių, vaiskrūmių ir dekoratyvinių augalų sodinukais. 

    Ūkio misija – puoselėti tradicinę sodininkystę ir uogininkystę, užtikrinant aukštos kokybės, šviežių ir vietinių vaisių bei uogų tiekimą vartotojams. Gediminas Cijūnaitis su šeima siekia išsaugoti ir perduoti sukauptą patirtį, nuolat eksperimentuodami su naujomis veislėmis ir plėsdami auginamų augalų asortimentą.

  • Genutės uogienė (G. Sakalauskienė)

    Genutės uogienė (G. Sakalauskienė)

    Esame ekologinis Sakalauskų ūkis, užaugintą produkciją perdirbame vaisių — uogų daržovių perdirbimo ūkio gamyklėlėje „Genutės uogainė“. Ūkininkauti pradėjome 2003 metais, kuomet pasisodinome pirmuosius uogų lysves. Ūkyje vadovaujamės išskirtinai tik ekologiniais principais, siekiame tausoti aplinką, žemės nealinti, o jai atsidėkoti. Tikime, kad tik tokiu būdu užauginta produkcija yra kokybiška, patikima, vertinga bei naudinga. Su kiekvienais metais ūkis keičiasi, „bręsta“, tačiau pagrindinė šaka išlieka ta pati — uogininkystė, sodininkystė. Auginame juoduosius ir raudonuosius serbentus, avietes, braškes, gervuoges, šilauoges, svarainius, putinus, šermukšnius ir kitus retesnius uoginius augalus, turime nedidelį sodą.Šiek tiek auginame retesnių daržovių, pvz. smidrai. Visi uogynai, sodai ir daržas užima apie 20 ha žemės plotą. Nors gyvename netoli Ukmergės, mūsų ūkis įsikūręs vienkiemyje — atokiau nuo intensyvių kelių, oro užterštumo ir triukšmo.

  • GERAS RAUGAS

    GERAS RAUGAS

    "Geras raugas" yra Vilniuje įsikūrusi įmonė, gaminanti natūralius gėrimus. Mūsų gaminama žaliosios arbatos kombučia, kmynų ir šeivamedžių giros yra skani ir sveika alternatyva populiariems gaiviesiems gėrimams.

    Naudodami tik aukštos kokybės lietuviškus ingredientus užtikriname gėrimų nautūralumą ir puikų skonį. Mūsų gėrimai pagaminti pagal senąsias lietuvių iš kartos į kartą perduodamas receptūras. Mes siekame aukščiausio kokybės standarto, todėl mūsų gėrimai skanūs ir saugūs vartoti.

  • Ilzenbergo ūkis

    Ilzenbergo ūkis

    Ilzenbergo ūkis – daugiau nei 500 metų istoriją menantis dvaras, įsikūręs Rokiškio rajone, Lietuvos ir Latvijos pasienyje, tarp Ilgio ir Apvalaso ežerų. 

    Ūkis veikia pagal natūralios žemdirbystės principus, augalai tręšiami organinėmis trąšomis, gyvuliai šeriami ūkyje pagamintu pašaru, laikomasi sėjomainos. Ūkio veikla įvertinta tarptautiniu ekologinio ūkio (EKO) sertifikatu. Ūkyje gaminami natūralūs pieno produktai, mėsos gaminiai, miltai, kruopos, konservuotos daržovės, uogienės ir šokoladas. 

    Ilzenbergo ūkis siekia auginti, perdirbti ir tiekti sveiką, natūralų, su meile išaugintą ir pagamintą maistą vartotojams Lietuvoje bei kaimyninėse šalyse, puoselėdamas harmoniją su gamta ir tęsiant natūralios žemdirbystės tradicijas.

  • JŪRATĖS DUONA

    JŪRATĖS DUONA

    Mūsų istorija prasidėjo prieš daugiau nei trisdešimt metų, kai pagal šimtametį šeimos receptą buvo iškeptas pirmasis duonos kepalas. Išminkyta rankomis, kildinta natūraliu raugu, visiškai nenaudojant mielių. Turinti saldumo, nes yra plikyta. Kepama iš ypatingos senosios rugių veislės, kurie yra auginami specialiai tik mūsų duonai. Nepelija, todėl jei jos paragavus dar liks – galėsite ja ilgai mėgautis.

    Mūsų šeima išaugo, kaip ir mūsų šeimos verslas, tačiau ir toliau puoselėjame savo vertybes ir Jūsų stalui pateikiame kokybišką, tik iš ekologiškų produktų iškeptą duoną. Jog Jūsų valgoma duona būtų ne tik maistas, bet ir vaistas.

    Ši duona ypatinga, nes ir dabar, kaip prieš šimtą metų, ji kepama su didele meile ir pagarba. Neskubant. Paragaukite ir tikrai tuo įsitikinsite.

  • KATINO ŪKELIS

    KATINO ŪKELIS

    Ūkininkas, Ladas Katinas, 2014 metais nusprendė užsiimti avininkyste, kuri tarpukario Lietuvoje buvo itin populiari. Senąsias tradicijas atgaivinti siekiantis ūkininkas Nagurkiškių kaime, esančiame netoli Anykščių, įkūrė savo ūkį.

    Žalios pievos, miškai, Nevėžos ežeras ir nedidelės kalvos. Tai vieta, kurioje “Katino ūkelio” avys praleidžia vasaras. Rudeniop, jos keliauja prie Šventosios upės, o iš ten į netoliese esančius šiltus tvartus, kadaise priklausius Šlavėnų dvaro savininkams.

    Šiandien ūkis turi apie  220 avių.  Tvartuose jos šeriamos šienu, šienainiu, miežiais bei avižomis. Žiemos metu avys yra laikomos bandomis po 100. Gardo viduryje pastatome šieno rulonus, kad jos pačios galėtų paėsti kada nori ir kiek nori.

    Ūkio produkcija yra aukščiausios rūšies, nes griežtai kontroliuojamas ėriukų amžių (nuo 2 iki 3 ir nuo 6 iki 12 mėnesių). Atsakingi darbuotojai prižiūri avis ir atidžiai jomis rūpinasi.

  • KATU KATU kepyklėlė

    KATU KATU kepyklėlė

    „Katu Katu kepyklėlė“ – šeimos verslas, įsikūręs Žemaitijoje, Švėkšnoje. Jau daugiau nei 20 metų kepyklėlė gamina įvairius kepinius, pelniusius klientų pasitikėjimą dėl aukštos kokybės ir puikaus skonio.

    Kepyklėlė ypatingą dėmesį skiria sveikatai palankesnių produktų gamybai. Dalis kepinių gaminami iš pilno grūdo miltų, malamų nedideliame Žemaitijos malūne. Tarp jų – tradiciniai kūčiukai su aguonomis, imbieriniai sausainiai bei rankų darbo krekeriai su „Bruschetta“ prieskoniais, tinkantys veganams ir gaminami be pridėtinio cukraus.

    „Katu Katu kepyklėlės“ misija – gaminti sveikatai palankius, natūralius ir skanius kepinius, puoselėjant tradicijas ir atsižvelgiant į šiuolaikinius mitybos poreikius. Jie siekia, kad jų gaminiai būtų ne tik gardūs, bet ir naudingi sveikatai, todėl renkasi aukštos kokybės ingredientus ir tradicinius gamybos metodus.

  • KAVALIO VIRTINIAI

    KAVALIO VIRTINIAI

    Kavalio virtiniai – Šaldyti KAVALIO rankų darbo virtiniai yra šeimos verslas ir gaminami Lietuvoje. Naudojamas autentiškas šeimos receptas. Plona tešla ir gardus natūralių produktų įdaras, labai primena naminius virtinius. Tačiau neparagavęs niekada nepatikėsi! 

    Alytuje įsikūręs šeimos verslas, specializuojantis rankų darbo virtinių gamyboje. Įmonė „Milta“, valdoma Nedo Kavaliausko, veiklą pradėjo 2019 m. Pagrindinė gamybos vieta yra „Žuvinto“ turgus Alytuje, kur veikia gamybos cechas ir nedidelė parduotuvė, siūlanti šviežius ir šaldytus įvairių skonių virtinius, varškėčius, kibinus bei kitus gaminius.

    „Kavalio virtiniai“ siekia išlaikyti aukštą kokybę, naudodami autentiškus receptus ir natūralius ingredientus. Jų misija – pasiūlyti išskirtinio skonio rankų darbo produktus, kurie tiktų ir patiktų visai šeimai. Įmonė taip pat plečia savo veiklą, tiekiant produkciją į Vilnių, Kauną, Šiaulius ir kitus miestus, siekdama pasiekti platesnę auditoriją ir skatinti sveikų bei kokybiškų maisto produktų vartojimą.

  • KEPALAS BAKERY

    KEPALAS BAKERY

    Tai mūsų šeimos kepykla, kurią įkūrėme  2022 ir atvėrėme duris lankytojams 2023 metais Justiniškių rajone, Vilniuje. Nors esame toliau nuo miesto centro šurmulio, mūsų  kepiniai greitai tapo mėgstami vietos gyventojų. Kiekvieną dieną siūlome šviežią duoną, gardžią konditeriją ir jaukią aplinką.

    Kasdien kepama natūralaus raugo (Sourdough) duona – išskirtinė dėl savo skonio ir sveikatingumo. Naudojame natūralų raugą, kuris duonai suteikia unikalų skonį, natūralų minkštumą ir traškią plutą. Mūsų raugo duona kepama vien tik iš miltų vandens ir druskos, nepridedant nei cukraus, nei mielių.

  • KONTĖNA

    KONTĖNA

    2011 metais įkūrėme šeimos verslą UAB „Kontėna“. Tai yra 100 % lietuviško kapitalo įmonė, įsikūrusi Žemaitijos sostinėje - Telšiuose. Įkūrus įmonę, aktyviai dalyvavome įvairiose mugėse, kuriose populiarinome Kontėnos vardą ir stengėmės supažindinti Lietuvos žmones su savo produkcija. Šiuo metu džiaugiamės, galėdami aktyviai vykdyti veiklą bei bendradarbiauti su didžiausiomis parduotuvėmis Lietuvoje. Mūsų gaminius galite įsigyti ne tik mūsų elektroninėje parduotuvėje, bet ir „Šakočių kepyklėlėje“ Telšiuose bei didžiųjų miestų „Rimi“ ir „Maxima“ parduotuvėse bei visuose Lietuvos miestuose, esančiose „Lidl“ parduotuvėse.

  • LILĖS SŪRIAI

    LILĖS SŪRIAI

    Lilės sūriai – 2017 m. įkurta mažoji bendrija, įsikūrusi Piliamanto kaime, Kėdainių rajone. 

    Sūriai gaminami šeimos ūkyje, naudojant tik šviežią karvių pieną, be cheminių priedų. Siūlomi švieži, rūkyti, kepti ir džiovinti sūriai su įvairiais priedais, iš viso – 9 skirtingos rūšys. Lilės sūriai siekia tiekti vartotojams natūralius, rankų darbo sūrius, pagamintus iš šviežio karvių pieno, puoselėjant tradicines sūrių gamybos technologijas.

  • LINKUVOS MĖSA

    LINKUVOS MĖSA

    UAB „Linkuvos mėsa“ yra šeimos verslas, pradėtas 2002 metais ir įsikūręs Valakų g. 7, Linkuvoje, Pakruojo rajone. Įmonė specializuojasi rūkytoje ir keptoje mėsos gamyboje, naudodama tik lietuviškas žaliavas iš mažųjų Lietuvos ūkių. Jų asortimentą sudaro vyniotiniai, virti ir sūdyti gaminiai, grilio produktai, karšto ir šalto rūkymo bei vytinti mėsos gaminiai. Gamyboje nenaudojami jokie mėsos pakaitalai, o produktai ruošiami pagal tradicinius senolių receptus, derinant su moderniomis technologijomis.

    „Linkuvos mėsos“ misija – tiekti aukščiausios kokybės mėsos gaminius, puoselėjant tradicinius gamybos metodus ir užtikrinant natūralumą bei skonio išskirtinumą. Įmonė siekia lanksčiai reaguoti į klientų poreikius ir užtikrinti, kad kiekvienas mėsos gabalėlis būtų kruopščiai patikrintas prieš pasiekdamas vartotojų stalą. 

  • M. Šlapkausko ūkis

    M. Šlapkausko ūkis

    Ūkis įkurtas 2004 m., bet pirmieji sodinukai pasodinti 2006 metais. Tai buvo 30 arų aviečių laukelis. Kitais metais aviečių plotas padidintas iki 2 ha. Kiekvienais metais ūkį didindami, sodinome obelis, kriaušes, vyšnias, slyvas, gervuoges, braškes, serbentus. Šiuo metu ūkis siekia 12 ha sodo bei uogynų.

    Siekdami geriau patenkinti vartotojų poreikius ir kokybiška produkcija aprūpinti ištisus metus 2011 metais įsirengėme uogų perdirbimo cechą. Jame verdame įvairias uogienes, sultis, sirupus.

    Ūkio tikslas - plėsti sodą, uogynus, populiarinti kokybiškų lietuviškų uogų vartojimą, kurti darbo vietas Lietuvos kaimo žmonėms.

  • MB "Bravo idėja" (alyvuogės.lt)

    MB "Bravo idėja" (alyvuogės.lt)

    “La Costa” – tai originalios receptūros marinuotos alyvuogės. Didžiuojamės, kad tai šeimos verslas į kurį įsitraukė visi šeimos nariai. Alyvuoges marinuoti pradėjome daugiau nei prieš 15 metų. Daug dėmesio skiriame galutiniam skoniui ir receptūrai. Tai ne masinės gamybos produktas, todėl didžiausias dėmesys skiriamas alyvuogių kokybei o ne kiekybei. Esame išskirtiniai gamintojai galėdami pasiūlyti įvairiausių skonių marinuotas alyvuoges: nuo tradicinių iki egzotiškų, pikantiškų receptų. Šiai dienai esame sukūrę daugiau nei 20 rūšių marinuotų alyvuogių, kurias pamėgo mūsų ištikimiausi pirkėjai.

    Džiaugiamės kad mūsų alyvuogės rankų darbo ir PAGAMINTOS LIETUVOJE!

  • MB "SUKČIUS"

    MB "SUKČIUS"

    AR ŠIAME NUOLAT SKUBANČIAME PASAULYJE TURITE DAUG LAISVO LAIKO? AR JIS JUMS BRANGUS? AR TAUPYDAMI TĄ BRANGŲ LAIKĄ Į PUODĄ ĮMETATE SINTETINIAIS PRIEDAIS KVEPIANTĮ SULTINIO KUBELĮ?

    Sunku pasirinkti kitą variantą, kuomet sveikesnio rinkoje negalėjote rasti iki dabar. Tad norėtume pristatyti naujieną! Pagamintą ne kažkur, o čia pat Lietuvoje, ir tik iš produktų, užaugintų Lietuvos ūkiuose. Sultinį, kurio vardas – Sukčius. Mes atrenkame šviežiausias daržoves, kaulus kepame krosnyje, po to valandų valandas verdame ir išpilstome į stiklinius 750ml butelius – taip gimsta Sukčius. Praturtintas kolagenu, fosforu, magniu, kalciu ir dar daug kitų mineralų. Viską padarėme už jus, kad taupydami savo laiką galėtumėte sukčiauti. 

    Sukčiaus gamyboje mes siekiame naudoti kuo mažiau plastiko ir kitų ilgai įrančių medžiagų. Mums rūpi mūsų ateitis ir jaučiamės atsakingi už gamtą.

  • MIGLŪNAS

    MIGLŪNAS

    UAB „Miglūnas“ yra įmonė, įkurta 2007 m. liepos 27 d., įsikūrusi adresu Kauno pl. 78, Liepaloto kaime, Prienų rajone. Pagrindinė jos veikla – mėsos ir mėsos produktų gamyba bei prekyba. Įmonė specializuojasi šalto rūkymo mėsos gaminių gamyboje, naudodama tradicinius metodus: mėsa rūkinama dvi paras, naudojant alksnio malkas ir pjuvenas. „Miglūnas“ siekia išlaikyti tradicinius mėsos gamybos metodus, siūlydamas aukštos kokybės produktus savo klientams.

  • Naminės sultys (Voriškių sulčių spaudykla)

    Naminės sultys (Voriškių sulčių spaudykla)

    Sulčių spaudykla įsikūrusi buvusio tarybinio ūkio pastate Voriškių kaime, Matuizų seniūnijoje, Varėnos rajone. Šeimos verslą pradėjome spausdami obuolių sultis gyventojams, o šiuo metu galime pasiūlyti įvairių natūralių sulčių pagamintų mūsų spaudykloje.

    Obuolių ir kitų vaisių, uogų bei daržovių sultis išspaudžiame mechaniniu būdu su presu. Taikant tokią spaudimo technologiją jos išlaiko natūralų aromatą, spalvą bei skonį. Pasterizuotas sultis išpilstome į įvairią tarą. Gaminame natūralias 100% sultis be koncervantų ir cukraus. Savo prekinį ženklą siejame su naminėmis sultimis, nes siekiame, kad jos savo kokybe ir natūralumu prilygtų namuose pagamintomis sultimis.

    Maloniai kviečiame atvykti į spaudyklą ne tik sezono metu išsispausti sulčių, bet ir visus metus. Jums pasiūlysime obuolių sulčių pagardintų braškių, juodųjų serbentų, spanguolių, kriaušių, morkų, moliūgų sultimis. Jas taip pat spaudžiame mūsų spaudykloje. Pakuotės įvairios ir patogios. Taip pat gaminame svarainių, spanguolių, juodųjų serbentų sirupus. Priimame užsakymus ir pristatome į vietą.

    Mūsų gaminiais praturtinsite ne tik savo kasdieninę mitybą, bet ir pradžiuginsite vaikus jų gimtadienių proga, gražiai įpakuotu buteliuku išlydėsite vestuvių svečią, o įvairių švenčių dienomis papildysite kaimiškų produktų pintinėlę.

    Džiaugiamės, kad lankotės mūsų svetainėje. Lauksime įvairių pasiūlymų, idėjų ir naujovių ne tik iš privačių klientų bet ir verslo partnerių. Tobulėjimui ribų nėra. Tikimės greito susitikimo bei bendradarbiavimo.

  • NATURE'S ELEMENT

    NATURE'S ELEMENT

    Siekiame, kad kiekvienas “Nature’s element” produktas būtų ne tik skanus, bet ir maksimaliai naudingas žmogaus sveikatai. Produktai gaminami bendradarbiaujant su mokslininkais, kurių taikomų inovatyvių liofilizacijos technologijų dėka išsaugomi visi natūraliai produktuose esantys vitaminai ir kitos biologiškai vertingos medžiagos. Siekdami aukščiausios kokybės daugiausia dirbame su vietinių ūkininkų išaugintomis uogomis, vaisiais, daržovėmis bei prieskoniniais augalais, o gamybos procese nenaudojame jokių sintetinių dažiklių bei konservantų.

    Liofilizacija – tai tobula džiovinimo vakuume dideliame šaltyje technologija. Proceso metu iš uogų, vaisių, daržovių ar prieskoninių augalų pašalinamas tik vanduo, tačiau išsaugoma natūrali spalva, skonis, aromatas bei visos biologiškai aktyvios ir organizmui naudingos medžiagos – vitaminai, fermentus. Tekstūra pasidaro lengvai traški ir puri. Liofilizuojant nenaudojami jokie konservantai, dažikliai ar skonio stiprikliai; išsaugoma 100% natūraliai produktuose esančių vitaminų ir medžiagų biologiškai reikalingų žmogaus organizmui.

  • NEČIA ūkis

    NEČIA ūkis

    Yra tokia magiška vieta, vidury miškų ir pievų, vadinama Nečia. Joje mes, Ieva ir Artūras NeČiauskai, kuriam skanų gyvenimą, buriam skonius ir kabinam juos džiaugsmo šaukštais. Žiupsnelį šios magijos sudedam į kiekvieną savo gaminį ir siunčiam ant jūsų stalų!

  • Nerijaus Gedmino ūkis

    Nerijaus Gedmino ūkis

    Vida ir Nerijus Gedminai vos prieš ketvertą metų gyveno Kaune, turėjo savo verslą. Tačiau prispaudus krizei, nusipirko sodybą Liolių seniūnijos Kuzokų kaime, augina ir parduoda vištas, kiaušinius, laiko triušių, avių. Taip ir išgyvena, valdiškų durų nevarstydami, pagalbos neprašydami.

  • PALIESIAUS DVARO KEPYKLĖLĖ

    PALIESIAUS DVARO KEPYKLĖLĖ

    Paliesiaus dvare (Mielagėnai, Ignalinos raj.) įsikūrusi kepyklėlė nėra didelė, bet čia viskas daroma nuoširdžiai. Bandelėms, pyragams ir duonai perkame miltus iš vietinių ūkininkų, stengiamės naudoti kuo daugiau kokybiškų vietos produktų, laikomės autentiškų receptų. Mūsų kepiniai ir didžiausiems smaližiams, ir išrankiesiems.

  • ROJAUS OBUOLIAI

    ROJAUS OBUOLIAI

    Trumpam užsimerkite ir pajauskite kaip kvepia ką tik mamos iškepti vafliai, koks ryte paruoštų močiutės blynelių skonis ir kokie dangiškai gardūs namų gamybos keksiukai. Šiuos šypseną keliančius skonius ir kvapus iš savo atminties atkūrėme, pagardinome meile ir sudėjome čia, į „Rojaus obuoliai“ asortimentą, kad jais galėtų džiaugtis kiekviena šeima. Ar tai vaikų šventė namuose, ar renginys vaikų darželyje, mes pasirūpinsime viskuo nuo gamybos iki pristatymo. Jums beliks tik mėgautis patiems bei džiaugtis skanaujančiais vaikais. Produkcijoje nenaudojame skonio stipriklių, stabilizatorių ir kitų sveikatai nepalankių priedų, todėl galime užtikrinti aukščiausią kokybę bei natūralų, namus primenantį skonį.

  • SARTŲ LANKŲ JAUTIENA

    SARTŲ LANKŲ JAUTIENA

    „Sartų lankų jautiena“ – žemės ūkio kooperatyvas, įsikūręs Zarasų rajone, Samanių kaime, Akmens g. 6-2. 

    Kooperatyvą sudaro devyni smulkūs ūkininkai, auginantys daugiau nei 300 mėsinių galvijų, daugiausia „Angus“ veislės. Galvijai ganosi natūraliose pievose, o žiemą šeriami tik ūkyje užaugintais pašarais, užtikrinant aukštą mėsos kokybę. Ūkininkai bendromis jėgomis įrengė mėsos pjaustymo ir perdirbimo cechą, leidžiantį patiems perdirbti mėsą ir tiekti klientams itin šviežią bei kokybišką produkciją. 

    Produktai: Kooperatyvas siūlo įvairius jautienos produktus, tokius kaip:

    • Brandinta jautiena: 14 dienų brandinta „Angus“ jautienos mentė be kaulo, sprandinė, kulninė su kaulu ir kiti pjūviai.

    • Dešrelės: 14 dienų brandintos jautienos grilio dešrelės, pieniškos dešrelės, jautienos sardelės.

    • Kiti gaminiai: šalto ir karšto rūkymo dešros, jautienos konservai, šaldyti koldūnai.

    Kooperatyvo misija – tiekti aukščiausios kokybės jautieną, užaugintą natūralioje aplinkoje, bei skatinti vietinę gamybą ir trumpąją maisto tiekimo grandinę, taip prisidedant prie tvarios ir žiedinės bioekonomikos plėtros.

  • ŠENBERGŲ ŪKIS

    ŠENBERGŲ ŪKIS

    „Šenbergų ūkis“ – šeimos verslas, įsikūręs Urbelių kaime, Kėdainių rajone, Lietuvoje. Ūkis specializuojasi vaisių ir daržovių džiovinime, laikydamasis trijų pagrindinių principų: skanu, sveika ir atsakinga. Jie naudoja žalią ir švarią elektros energiją bei draugiškus gamtai metodus, siekdami pasiūlyti aukštos kokybės produktus. Ūkio misija – tiekti natūralius, sveikus ir skanius džiovintus produktus, pagamintus atsakingai ir tausojant aplinką. 

  • SŪRIO DŽIAZAS

    SŪRIO DŽIAZAS

    Sūrio Džiazas“ – šeimos sūrinė, įsikūrusi Jurbarko rajone, Girdžių kaime. Čia iš šviežio ir natūralaus karvių pieno gaminami įvairūs pieno produktai, ypatingą dėmesį skiriant brandintiems fermentiniams sūriams

    Sūrinė veikia kaip šeimos verslas, kuriame derinamos Italijos, Prancūzijos ir Lietuvos sūrių gamybos tradicijos su kūrybiška improvizacija. Tai leidžia sukurti unikalius sūrius, turinčius savitą skonį ir istoriją.

    Misija: „Sūrio Džiazas“ siekia tiekti aukščiausios kokybės, natūralius ir rankų darbo sūrius bei pieno produktus, kurie atitiktų gurmanų lūkesčius ir skatintų sveiką mitybą 

  • SVIESTAS SVIESTUOTAS

    SVIESTAS SVIESTUOTAS

    Sviestas Sviestuotas – Lietuvoje veikiantis natūralaus, rankų darbo riešutų sviesto gamintojas, pradėjęs veiklą 2014 metais. 

    Produktai gaminami tik iš aukštos kokybės riešutų ir sėklų, be pridėtinių konservantų ar dirbtinių priedų. Kiekvienas riešutų sviesto indelis yra kruopščiai pagamintas rankomis, užtikrinant aukščiausią kokybę. Siūlomi įvairūs riešutų sviestai ir kremai, tokie kaip anakardžių kremas, kokosinis žemės riešutų kremas, aguoninis riešutų kremas ir kiti. 

    Sviestas Sviestuotas siekia praturtinti kasdienę mitybą natūraliais ir sveikais riešutų produktais, suteikdami energijos ir vitaminų iš gamtos. 

  • UAB "MILTINUKAS"

    UAB "MILTINUKAS"

    Tai - šeimos verslas, skaičiuojantis 26-erius darbo metus su didžiausiais Baltijos šalių prekybos tinklais, taip pat eksportuoja savo produktus į Europos šalis. UAB "MILTINUKAS" misija – gaminti aukščiausios kokybės rankų darbo šaldytą maistą iš natūralių ingredientų. "Labai vertiname klientų pasitikėjimą mumis, todėl stengiamės gaminti aukščiausios kokybės produktus."

    Savo veikloje yra naudojamos saulės elektrinės, kurios padeda mažinti CO2 kiekį bei būti tvaresniems.

  • VAISIŲ SULTYS

    VAISIŲ SULTYS

    Sakoma, kad lietuviai labai dažnai mėgsta lyginti save su kitais, o ypač žiemą, kai pietuose ir vakaruose saulė šviečia ryškiau ir šildo labiau. Visa tai atsispindi giliose sulčių gamybos tradicijose, ryškiomis spalvomis ir skoniais siekiant praskaidrinti pilkas žiemos dienas prisimenant šiltą, gausią ir gyvybingą vasarą. Mes siekiame pratęsti tradiciją ir tikimės ją papildyti naujais skoniais bei sulčių gėrimais.

    Esame Vilniuje įsikūrusi įmonė, gaminanti įvairių rūšių gėrimus nuo 1959 m. Įmonės pradėjo veiklą sovietų okupacijos metais kaip kooperatinė gamykla. Nuo Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 1990 m., įmonė išgyveno perėjima prie naujos ekonominės ir politinės realybės, o vėliau - skaitmenizacijos bei robotizacijos. Ši nepamainoma patirtis paskatino įgyti atkaklumą ir tvirtumą mūsų veikloje, nebijoti pokyčiu ir drąsiai diegti prasmingas naujoves tiek kuriant produktus, tiek gerinant darbuotojų sąlygas. Sėkmingai pratestavus, nuo 2022 m. gamykla veikia keturių darbo dienų per savaitę rėžimu. Nepaisant besikeičiančių sąlygų, mūsų įsipareigojimas kurti paprastus, aiškius ir prieinamus gėrimus visiems lieka nepakitęs.

  • VITBERRY

    VITBERRY

    Sveiki atvykę į šaltalankių ūkį, gyvuojantį jau nuo 2009m. Nuo senų laikų šaltalankiai labai mėgstami ir vertinami – ir ne be reikalo, nes kiekvienoje jų uogelėje yra labai daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Atsižvelgiant į šios uogos gydomąsias savybes, 2020m. pradėta kurti natūrali produkcija perdirbimo būdu.

    Asortimente galite rasti ne tik produkcijos iš šaltalankių, bet siūlome ir produktus iš taip pat daug gydomųjų savybių turinčių mėlynių ir juodųjų serbentų. Šaltalankių ūkio tikslas yra gaminti sveiką ir natūralią produkciją, todėl stengiamės, kad perdirbtuose produktuose išliktų kuo daugiau gamtos sukurtų natūralių vitaminų ir naudingų medžiagų.

  • ŽIEŽMARIŲ MĖSA

    ŽIEŽMARIŲ MĖSA

    Žiežmarių mėsa – Lietuvos įmonė, įkurta 2007 m. rugsėjo 3 d., kurios pagrindinė veikla yra mėsos perdirbimas. Įsikūrusi Pakertų kaime, Kaišiadorių rajone, įmonė greitai pelnė klientų pripažinimą dėl aukštos kokybės ir naminio skonio produktų. Gamybos procese nenaudojami cheminiai konservantai ar dažikliai, o tai užtikrina sveikatai nekenksmingus mėsos gaminius. Įmonė bendradarbiauja su patikimais žaliavų tiekėjais ir nuolat tobulina receptūras, derindama senovinius receptus su naujovėmis. Žiežmarių mėsa turi platų firminių parduotuvių tinklą visoje Lietuvoje, kurių skaičius viršija trisdešimt. Jų asortimentas apima šaltai rūkytus skilandžius, vytintus gaminius, dešras, dešreles, lašinius, karštai rūkytus vyniotinius, slėgtainius ir kitus produktus. Įmonės misija – patenkinti kiekvieno kliento skonį, atsižvelgiant į finansines galimybes, ir tiekti aukštos kokybės mėsos gaminius be cheminių priedų. 

  • ŽUVIES PAŠTAS

    ŽUVIES PAŠTAS

    „Žuvies paštas“ – lietuviškas gamintojas, įsikūręs Skaisterių kaime, Vilniaus rajone, specializuojantis šamų plėšikų auginime ir žuvies produktų gamyboje. 

    Veiklos kryptys:

    • Žuvies auginimas: Ūkyje naudojama akvaponikos technologija, leidžianti efektyviai auginti šamus plėšikus, užtikrinant aukštą produkcijos kokybę. 

    • Produktų asortimentas: „Žuvies paštas“ siūlo įvairius žuvies produktus, tokius kaip šviežia ir šaldyta žuvis, žuvies paruoštukai, šamo produkcija bei konservuota žuvis. 

    „Žuvies paštas“ siekia skatinti sveiką mitybą, siūlydamas aukštos kokybės žuvies produktus, kurie yra naudingi sveikatai. Gamintojas yra vertinamas dėl savo įsipareigojimo kokybei ir inovatyvių auginimo metodų, užtikrinančių šviežios ir skanios žuvies tiekimą Lietuvos rinkai.