Atsiprašome už nepatogumus.
Pabandykite ieškoti dar kartą
Radviliškio kaimo kepykla buvo įkurta 1996 metais Albino ir Audronės Kisielių šeimos, kuri iki šiol puoselėja tradicinius lietuviškus kepimo metodus ir receptus. Kepykla gamina įvairius kepinius, tarp kurių yra tamsi ir šviesi duona, pyragai, šakočiai, šimtalapiai ir sausainiai. Jų gaminiai yra įvertinti – pavyzdžiui, šimtalapis ir ruginių dribsnių lazdelės pelnė aukso medalius parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2016“. Be gamybos, kepykla organizuoja edukacinius užsiėmimus, kurių metu lankytojai gali susipažinti su tradiciniais kepimo procesais ir patys išsikepti duonos. Ji įsikūrusi Truskavos g. 12, Linkaučių kaime, Panevėžio rajone.
Radviliškio kaimo kepykla buvo įkurta 1996 metais Albino ir Audronės Kisielių šeimos, kuri iki šiol puoselėja tradicinius lietuviškus kepimo metodus ir receptus. Kepykla gamina įvairius kepinius, tarp kurių yra tamsi ir šviesi duona, pyragai, šakočiai, šimtalapiai ir sausainiai. Jų gaminiai yra įvertinti – pavyzdžiui, šimtalapis ir ruginių dribsnių lazdelės pelnė aukso medalius parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2016“. Be gamybos, kepykla organizuoja edukacinius užsiėmimus, kurių metu lankytojai gali susipažinti su tradiciniais kepimo procesais ir patys išsikepti duonos. Ji įsikūrusi Truskavos g. 12, Linkaučių kaime, Panevėžio rajone.
Pabandykite ieškoti dar kartą