Prekių sąrašas pagal prekės ženklą RAMŪNO NAMIKO
RAMŪNO NAMIKO misija yra paaiškinti, kaip iš tikrųjų veikia žarnyno mikroflora (mikrobiomas) žmogaus organizme*, informuoti apie būdus, kaip su simbiotiniu maistu atkurti žarnyno mikroflorą, supažindinti su simbiotinės mitybos metodu, pasiūlyti žmonijai naudingųjų mikroorganizmų pagalba gerinti dabartinę Žemės ekologinę būklę.
Vertybės:
Sąžiningumas. Nuoširdumas. Savitarpio pagalba
NAMIKO – tai gyvų ir aktyvių naudingųjų – rūgimą atliekančių – mikroorganizmų bei jų fermentų koncentratai, skirti pilti į visus augalinės kilmės patiekalus, garnyrus bei gėrimus.
Naudingieji mikroorganizmai – tai augalinės kilmės maiste besidauginantys ir maistą rauginantys mikroorganizmai. Rauginti produktai yra naudingesni žmogaus sveikatai nei tie patys nerauginti produktai, todėl rūgimą atliekantys mikroorganizmai ir yra vadinami naudingaisiais mikroorganizmais.
Simbiotinis maistas – tai augalinės kilmės maistas (sriubos, košės, blynai, salotos, daržovės gėrimai ir kt.), į kurį yra įpilta gyvų ir aktyvių maistą rauginančių naudingųjų mikroorganizmų koncentrato (NAMIKO).
RAMŪNO NAMIKO misija yra paaiškinti, kaip iš tikrųjų veikia žarnyno mikroflora (mikrobiomas) žmogaus organizme*, informuoti apie būdus, kaip su simbiotiniu maistu atkurti žarnyno mikroflorą, supažindinti su simbiotinės mitybos metodu, pasiūlyti žmonijai naudingųjų mikroorganizmų pagalba gerinti dabartinę Žemės ekologinę būklę.
Vertybės:
Sąžiningumas. Nuoširdumas. Savitarpio pagalba
NAMIKO – tai gyvų ir aktyvių naudingųjų – rūgimą atliekančių – mikroorganizmų bei jų fermentų koncentratai, skirti pilti į visus augalinės kilmės patiekalus, garnyrus bei gėrimus.
Naudingieji mikroorganizmai – tai augalinės kilmės maiste besidauginantys ir maistą rauginantys mikroorganizmai. Rauginti produktai yra naudingesni žmogaus sveikatai nei tie patys nerauginti produktai, todėl rūgimą atliekantys mikroorganizmai ir yra vadinami naudingaisiais mikroorganizmais.
Simbiotinis maistas – tai augalinės kilmės maistas (sriubos, košės, blynai, salotos, daržovės gėrimai ir kt.), į kurį yra įpilta gyvų ir aktyvių maistą rauginančių naudingųjų mikroorganizmų koncentrato (NAMIKO).