

Anakardžių kremas.
Gaila, kad raštu negalime perteikti to įstabaus kvapo, kuris pasklinda po mūsų fabrikėlį skrundant anakardžiams. Atrodo, kad tuomet fabrikėlis tampa kepyklėle, kur nesustodami kepa sausainiai. Bet tokie sausainiai, kurių niekur nerasi nusipirkti, kažkokie tokie… kitokie. Vienu žodžiu, mmm! Nieko keisto, kad anakardžių kremas yra vienas paklausiausių mūsų produktų – šis sausainiškas aromatas jame puikiai juntamas, o jo klampi tekstūra suteikia tikro komforto. Žodžiu, tepamas sausainių kremas, tik be sausainių ir maistingas. : )
Rekomenduojami deriniai:
— kokteiliams, košėms
— praturtinti augalinius pienus (sojų, migdolų ir t. t.)
— padažams – saldiems ir nesaldiems
— ant šaukšto prie šilto gėrimo
Sviestas Sviestuotas – Lietuvoje veikiantis natūralaus, rankų darbo riešutų sviesto gamintojas, pradėjęs veiklą 2014 metais.
Produktai gaminami tik iš aukštos kokybės riešutų ir sėklų, be pridėtinių konservantų ar dirbtinių priedų. Kiekvienas riešutų sviesto indelis yra kruopščiai pagamintas rankomis, užtikrinant aukščiausią kokybę. Siūlomi įvairūs riešutų sviestai ir kremai, tokie kaip anakardžių kremas, kokosinis žemės riešutų kremas, aguoninis riešutų kremas ir kiti.
Sviestas Sviestuotas siekia praturtinti kasdienę mitybą natūraliais ir sveikais riešutų produktais, suteikdami energijos ir vitaminų iš gamtos.
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
Sudedamosios dalys: anakardžiai (99,8%), druska. Galimi kitų riešutų ir sezamų pėdsakai.
Energinė vertė 2397 kJ/ 573 kcal
Riebalai 46 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9 g
Angliavandeniai 33 g iš kurių cukrų 5 g
Skaidulinės medžiagos 3 g
Baltymai 15 g
Druska 0,23 g
Kitose pasaulio šalyse dar žinomas kaip anakardžių riešutų sviestas.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 3 mėn. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.