Migdolų riešutų kremas, 300 g
Karališki migdolų kremai! Dėl įstabių migdolų maistinių savybių daug kas juos vadina supermaistu, ir mes jiems labai pritariame! Kad išsaugoti visą migdoluose esantį gėrį, riešutai malami su visomis luobelėmis, kurios, skirtingai nei žemės riešutų, visai nėra karčios – jos praturtina migdolų kremą ne tik ląsteliena, bet ir mineralais bei vitaminais. Dėl tokio riešutų kremo verta laukti pusryčių! (Arba pietų, arba priešpiečių, arba vakarienės – žiūrint, kada jį ketinat valgyti.)
Rekomenduojami deriniai:
— su šviežiu obuoliu
— su blynais
— su datulėmis
Sviestas Sviestuotas – Lietuvoje veikiantis natūralaus, rankų darbo riešutų sviesto gamintojas, pradėjęs veiklą 2014 metais.
Produktai gaminami tik iš aukštos kokybės riešutų ir sėklų, be pridėtinių konservantų ar dirbtinių priedų. Kiekvienas riešutų sviesto indelis yra kruopščiai pagamintas rankomis, užtikrinant aukščiausią kokybę. Siūlomi įvairūs riešutų sviestai ir kremai, tokie kaip anakardžių kremas, kokosinis žemės riešutų kremas, aguoninis riešutų kremas ir kiti.
Sviestas Sviestuotas siekia praturtinti kasdienę mitybą natūraliais ir sveikais riešutų produktais, suteikdami energijos ir vitaminų iš gamtos.
Mūsų krautuvė "SAVAM KIEME"
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
- Adresas:Aguonų g. 11, 03213 Vilnius
- Telefonas:+37068466010
- Darbo laikas:
-
- I-V:09:00-19:00 h
- VI:10:00-16:00 h
- VII:---
Sudedamosios dalys: migdolai (99,8%), druska. Galimi kitų riešutų ir sezamų pėdsakai.
Energinė vertė 2493 kJ/ 596 kcal
Riebalai 53 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4 g
Angliavandeniai 19 g iš kurių cukrų 5 g
Skaidulinės medžiagos 12 g
Baltymai 22 g
Druska 0,2 g
Kitose pasaulio šalyse dar žinomas kaip migdolų sviestas.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.