

Natūralus kimchi.
Kimchi – tradicinis korėjiečių virtuvės pasididžiavimas. Šis gaminys yra sūdytos ir fermentuotos daržovės, kurios pasižymi labai dideliu kiekiu vitaminų ir gerųjų bakterijų. Savo skoniu šis patiekalas šiek tiek primena raugintus kopūstus, tačiau praturtintas egzotiškais skoniais (žuvies padažu ir aštrumu), tampa labai įdomia ir skania alternatyva, kuri gali būti naudojama kaip kepsnių, keptų kiaušinių, sriubų ir kitų patiekalų garnyras.
Tiekėjas: Svetlana Bojarovič
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
Sudėtis: pekino kopūstai, paprikos, morkos, čili pipirai, svogūnų laiškai, imbieras, kalendra, ryžių miltai, žuvies padažas, česnakai, druska, cukrus, vanduo.
Energinė vertė:
Energetinė vertė: 30 kcal / 126 kJ
Riebalai: 0,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,05 g
Angliavandeniai: 6 g, iš kurių cukrų: 2 g
Baltymai: 1 g
Druska: 2 g
Laikymo sąlygos: 1 °C iki + 10°C.