

(21,90 €/kg)
Mažame ūkyje, atsakingai ir natūraliai augintos putpelės. Mėsa ne tik gurmaniško skonio, bet ir begalinės vertės. Labai tinka šventiniam stalui, kuomet norisi kažko neįprasto. Putpelių kilogramą sudaro apie 5 - 6 putpelytės.
Tiekėjas: D. URBONAVIČIŪTĖS ŪKIS
1 kg putpelių krūtinėlių
250 ml kokosų pieno
1 žaliosios citrinos sulčių ir nutarkuotos žievelės
gabalėlio smulkintos imbiero šaknies
šaukšelio maltų ciberžolių
žiupsnelio aitriųjų paprikų
1 šaukšelio nerafinuoto cukranendriu cukraus
druskos
Ruošimo eiga
Visus ingridientus sumaišome ir dedame nuplautą ir nusausintą mėsytę. Marinuojame 3-4 val.
Kepame griliuje, suvėrus ant iešmelių. Kol kepa mėsa, likusį marinatą pakaitiname, įdedame šaukštelį krakmolo, kad sutirštėtų ir turime nuostababiai kvapnų padažą. Mums labai skanu su ryžiais ir žaliom salotom su daug daug laimo.