Putpelės mėsinės (šaldytos), 500 g

11,00 €

(22,00 €/kg)

Mažame ūkyje, atsakingai ir natūraliai augintos putpelės. Mėsa ne tik gurmaniško skonio, bet ir begalinės vertės. Labai tinka šventiniam stalui, kuomet norisi kažko neįprasto. Putpelių kilogramą sudaro apie 5 - 6 putpelytės. 

Tinka vartoti 7 dienas. Laikymo sąlygos -2˚- +4 ˚ C  

Tiekėjas: D. URBONAVIČIŪTĖS ŪKIS

Daivos Urbonavičiūtės putpelių ūkis – šeimos verslas, veikiantis jau daugiau nei 27 metus. Ūkis įsikūręs Matukiškių kaime, Vievio seniūnijoje, Elektrėnų savivaldybėje. Čia auginamos putpelės, iš kurių gaunami švieži putpelių kiaušiniai ir mėsa. 

Produktai:

Putpelių kiaušiniai: Švieži, aukštos kokybės kiaušiniai, supakuoti dėžutėse po 12 arba 18 vienetų, taip pat didesnėse pakuotėse po 120 vienetų. 

Putpelių mėsa: Siūloma šviežia ir marinuota putpelių mėsa, įskaitant krūtinėles, šlauneles, kepenėles, taip pat paruoštus gaminius, tokius kaip troškintos putpelės ir paštetas.

Mūsų krautuvė "SAVAM KIEME"

Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!

  • Adresas:Aguonų g. 11, 03213 Vilnius
  • Telefonas:+37068466010
  • Darbo laikas:
    • I-V:09:00-19:00 h
    • VI:10:00-16:00 h
    • VII:---

PUTPELIŲ KRŪTINĖLĖS INDONEZIETIŠKAI

  • 1 kg putpelių krūtinėlių
  • 250 ml kokosų pieno
  • 1 žaliosios citrinos sulčių ir nutarkuotos žievelės
  • gabalėlio smulkintos imbiero šaknies
  • šaukšelio maltų ciberžolių
  • žiupsnelio aitriųjų paprikų
  • 1 šaukšelio nerafinuoto cukranendriu cukraus
  • druskos

Ruošimo eiga:

  1. Visus ingridientus sumaišome ir dedame nuplautą ir nusausintą mėsytę. Marinuojame 3-4 val.
  2. Kepame griliuje, suvėrus ant iešmelių. Kol kepa mėsa, likusį marinatą pakaitiname, įdedame šaukštelį krakmolo, kad sutirštėtų ir turime nuostababiai kvapnų padažą. Mums labai skanu su ryžiais ir žaliom salotom su daug daug laimo.