

Tai yra saldi paprika, kuri tik pilnai sunokusi yra rūkoma , o po to sumalama. Rūkytos paprikos gamybai naudojamos įvairios saldžiosios paprikos veislės.
Nustebink savo svečius! BBQ šonkauliai, burgeriai ar troškiniai su šiuo prieskoniu - džiaugsmas Jūsų gomuriui. Šis prieskonis suteiks specifinį dūmo poskonį, kuris tikrai nepaliks nei vieno abejingo Jūsų pagamintam patiekalui.
„Saujelė Gruzijos“ – tai įmonė, siūlanti natūralius prieskonius iš Gruzijos (Sakartvelo). Jų asortimente rasite įvairių prieskonių mišinių, tokių kaip Chmeli suneli, Adžika, Svanetijos druska ir daugelį kitų. Visos prieskoninės žolelės auginamos Račos regione, dar vadinamame Gruzijos „Šveicarija“, kur jos puoselėjamos su meile ir dideliu rūpesčiu šeimų, perduodančių šią tradiciją iš kartos į kartą. Svarbu paminėti, kad šiuose prieskoniuose nėra druskos ar kitų skonio stipriklių.
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
NAUDOJIMAS:
Rūkyta paprika yra nepaprastai universali ir pagardina begalybę patiekalų. Naudojama kuriant autentiškus patiekalus. Puikiai tinka daržovėms, mėsai, šašlykui marinuoti ,kebabų marinavimui, daržovėms ir paukštienai kepti ant grotelių, griliui, sriuboms ruošti.
Vegetariškuose patiekaluose naudojama jei norite pridėti šiek tiek „mėsingo“ skonio. Taip pat išbandykite su pupelėmis ar lęšiais.
Jums taip pat gali patikti