

(5,90 €/4 vnt - 400 g)
Jei perkate šaldytus lietinius su mėsa, juos paruošti bus labai paprasta: neatšildytus blynus tolygiai apkepkite iš abiejų pusių ant įkaitintų riebalų (tai gali būti sviestas, augalinis riebalų mišinys ar kepimui tinkamas aliejus) apie 10 minučių arba kol jie gražiai apskrus, įgaus auksinį atspalvį.
Per dažnai lietinių vartyti nereikia, kad jie nesugertų daug riebalų. Po kepimo rekomenduojame blynus nusausinti virtuviniu rankšluosčiu. Patiekite juos šiltus su mėgstamu padažu ar grietine.
Sudedamosios dalys:
Tešla 50% (KVIETINIAI miltai, viso grūdo Spelta miltai (30%), PIENAS 2,5% riebumo, vanduo, KIAUŠINIAI, ciberžolė, druska);
Įdaras 50% (virta kiauliena (84%), kepti svogūnai, morkos, saulėgrąžų aliejus, prieskoniai, druska (16%).
Tiekėjas: ROJAUS OBUOLIAI
Jei perkate šaldytus lietinius su mėsa, juos paruošti bus labai paprasta: neatšildytus blynus tolygiai apkepkite iš abiejų pusių ant įkaitintų riebalų (tai gali būti sviestas, augalinis riebalų mišinys ar kepimui tinkamas aliejus) apie 10 minučių arba kol jie gražiai apskrus, įgaus auksinį atspalvį.
Per dažnai lietinių vartyti nereikia, kad jie nesugertų daug riebalų. Po kepimo rekomenduojame blynus nusausinti virtuviniu rankšluosčiu. Patiekite juos šiltus su mėgstamu padažu ar grietine.
Sudedamosios dalys:
Tešla 50% (KVIETINIAI miltai, viso grūdo Spelta miltai (30%), PIENAS 2,5% riebumo, vanduo, KIAUŠINIAI, ciberžolė, druska);
Įdaras 50% (virta kiauliena (84%), kepti svogūnai, morkos, saulėgrąžų aliejus, prieskoniai, druska (16%).
Tiekėjas: ROJAUS OBUOLIAI