Ravioliai su kreivabūdėmis išsiskiria ypatingu miško grybų aromatu ir subtiliu, švelniai salstelėjusiu skoniu, kuris suteikia tradiciniam patiekalui naują atspalvį. Tokia kombinacija sujungia lietuvišką bulvių patiekalų tradiciją su autentišku miško gėrybių paveldu.
Kilmės šalis: LIETUVA
Mėgaukitės šviežiausiais maisto produktais, atkeliavusiais tiesiai iš vietinių ūkininkų, mūsų jaukioje krautuvėje - šurmuliuojančiame centre, kur miesto žavesys dera su geriausiomis ūkininkų siūlomomis gėrybėmis!
Sudedamosios dalys: tešla 60% (a.r. kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, dažiklis liuteinas); įdaras 40% (40% džiov. kreivabūdėmis, geriamasis vanduo, kepinti svogūnai, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, mielės), rapsų aliejus, valgomoji druska, juodi malti pipirai, prieskoninių augalų mišiniai įvairiomis dalimis. Maistinė vertė (100 g produkto): Energija: 1001 kJ / 237 kcal, riebalai: 2,5 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,2 g), angliavandeniai: 41,5 g (iš jų cukrų: 1,9 g), baltymai: 9,8 g, druska: 0,8 g, skaidulinės medžiagos: 4,6 g. Paruošimo būdas, galiojimo data: žr. ant pakuotės.